Çocuk yaşta ateşlenmem sonucu bademciklerimi aldırmışlar fakat sonrasında bacağımda aksaklık farketmişler (5-6yaş) bunun üzerine burada bir Ortopedi profesörüne götürmüş annem orada doktorun dediğine göre bademciklerimden olan ateşlenme sonucu falan iltihap kalça kemiğime inmiş bir erime yaşatmış bu hastalığın bir tedavisi yokmuş fakat şanslıymışım ki daha çocuğum doktor ne bir ilacı ne bir tedavisi var dedi kendi kendine iyileşmesini bekleyecek 38 yaşına kadar bir sonuç alınmaz ise platin tarzı demir takılacak bacağa demiş. Annem ve babam küçük yaşta iken ben ayrıldılar ben liseye geçince de yollarımı ikisiyle de tamamen ayırdım denilebilir aramaz sormazdım son 2 senedir ağrılarım tamamen dinmişti 3,5 ayda bir saatlik ufacık ağrım oluyordu hiç bir hareket kısıtlığımda yok fakat geçen gün tekrar gün boyu devam eden bir ağrı olunca doktora gitme kararı aldım fakat ben hastalığımın bugüne kadar ne olduğunu dahi bilmiyordum az önce annemi aradım o anlattı benim belgelerimi falanda hala saklıyormuş bakıp atacak bana fakat ben enabızdan falan kontrol etmek istedim 2015den öncesine dair hiç bir belge bulamadım bugüne kadar bu hastalığım hayatımın hiç bir yerinde bana engelde olmadı ne bir hareket kısıtlığı ne başka bir şey. Ağrılarım da dayanılmayacak ağrılar değil ufacık basit ağrılar sadece rahatsız ediyordu oranın ağrısı o kadar. Şimdi annemden cevap bekliyorum tekrar aynı doktor görevde ise ona gideceğim içimde bir huzursuzluk var bu platini taktırmam gerekirse ki inşallah gerekmez bununla hayatımın geri kalanına nasıl devam edeceğim var mı hiç bu tarz platin taktıranlar bu kemiği geliştirmek için neler yapabilirim sonuçta 38 yaşına kadar vaktim varmış ondan önce sonsuz bir ağrı olmadıkça ameliyat yok bana o günden sonra da devam ederse ameliyat olacakmışım. Birde doktor anneme denize gidip kızgın kumların üstüne falan yatsın demiş ben çocukken bunları daha yeni öğreniyorum :/ Hayatım san ki bugün başıma yıkıldı gibi bir şey ne yapacağımı bilmiyorum canım çok sıkkın