Tarif ettiğiniz böcek tarifi
yakağan sanırım , sivrisinek fıs kalır biraz onun yanında zıplayarak uçarak ne ararsan var o böcekte , ısırdığı yeri yakar ve kaşındırır , hızlı hareket ettiği için öldürmek için biraz hızlı olmak gerekir 😊
Valla hocam benziyor da ha, padişahlardan birisi bu hastalık yüzünden ölmemiş miydi bu sineğin benim odada işi ne
Hocam bende böceklerden çok korkuyorum helede uçanlardan,geçen odama girdiğinde kaçtım ve sabah gider diye balkonun kapısını açık bıraktım ve tüm ışıkları vs. kapattım.Sabah uyandığımda bişi yoktu,gece olduğunda tekrar çıktı ve korkumu yenip nasıl öldürebileceğimi düşündüm ampulün etrafında dönüp duruyordu.Bende kardeşimin topunu alıp tam önüme geldiğinde bi zımba çektim hocam bir baktım yerde orda biraz havalara zıplamış olabilirim fakat,nede olsa hayvan sever dostlarımız var o yüzden pek belli etmiceğim size tavsiyem öldürücekseniz,alın bir futbol topu şut çekmeye başlayın (kesin çözümdür) veya ampulün etrafında dolaştıklarında ve topu ampule atmaya çekiniyorsam ampule gelecek diye.Oltayı alıyorum ve ucuyla kafasına geçirmeye çalışıyorum,hem uzun olduğundan böcektende uzak durabiliyorum.Benden bu kadar iyi geceler.
Hocam öldürmede sıkıntı yok çinli görmüş mete han gibi içlerinden geçiyorum evelallah ama tanımlayamamak canımı sıktı ve ekstra korkuttu