Merhaba , Kendim tüketici olarak başımdan geçenleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
Villa kiralama sitesi yaptırmak veya hazır olan bir lisanslı bir site kiralamak istiyordum. Populer olan bir kaç sitenin yazılımcılarıyla görüştüm duyduğum rakamlar sonrasında bu konuyu açma gereksinimi duydum.
Arkadaşlar 30bin$ dan başlayan site mi olur ?
Villa kiralama siteleri için aldığım en az lisanslı bir çok kişide olan bir ürün için 20 Bin TL
Ve olayın içerisine girip şunları tespit ettim bu iş sadece antalya'da yapılıyor ve çok yaygın yazılımcıları da antalya'da haliyle ya piyasaya adam sokmamak için fiyatları uçuk tutuyorlar yada fırsat bu fırsat tabiri cahizse keriz silkeleme yapıyorlar.
Olayın tamamen içerisinde olmadığımdan yani bence 10Bin TL 15 Bin TL gibi tutarlar bu iş için hakkıdır özel tasarımda
Ama lisanslı bir çok kullanıcıda olan sistemler için 20Bin TL sizce'de çok degil mi ?
Web Yazılımcı olan arkadaşlarım kardeşlerim bu işe bence bir el atmanızın tam zamanı geldi.
İlk alıcısı ben olacağımdan emin olabilirsiniz.
Saygılar. Değerli yorumlarınızı bekliyorum eğer bu fiyatların çok olmadığını söyleyenler beni de aydınlatsın lütfen.
Neye göre belirliyorsunuz bu rakamları? Uzmanlığınız ne?
Rica ediyorum, bildiğiniz işi yapın.