Merhaba, geçtiğimiz günlerde bir müşterimden iş aldım. İşin tüm gereksinimlerini ve detaylarını yaptım. Sürekli ekstra birşeyler istedi birşeyler değiştirdi. Kibarlıkla karşıladım ve istediklerini yerine getirdim. Kendisi için PHP dilinde bir veri çekme botu yazdım ve bunu WordPress sisteminde yazı içerisinde kullanmaya amaçladık. İşi bitirdik ve ücretimi de sağolsun ödedi. Olay bundan sonra geliyor:

Ücretimi ödedikten sonra kendi ana sitesinde denemeye başladı. WordPress'te botumu eklediği yazının başlığını mı değiştirmiş ne yapmış google da neden değiştirdiğim şekilde gözükmüyor kodunda bir sorun var diyor. Ama benim kodumda Yazısının başlığı açıklaması vb meta bilgilerine hiçbir şekilde bir etkisi bulunmamakta. Bunu kendisine ikna edemiyorum. Yazısını html olarak incelediğim zaman <title> tagında başlığı doğru düzgün şeklinde yazıyor. Ne benim botumda ne de yazının html dökümünde bir sorun yok. Ama kendisi google da başlığının aynı olmaması yüzünden beni suçluyor ve iade istiyor. Ama müşterimi "Google'ın sitelerin verilerini arama motorunda aynı anda güncellemediğini" ikna edemiyorum. Sadece yapması gereken birkaç gün beklemek ve değişimi görmek. Ama beni suçluyor ve iade istiyor. Köle gibi çalıştırıyor istediğini de aldı resmen kazık atmak istiyor yardımcı olun lütfen.