UgurEren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizi hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle o zaman da böyle hayal dğnyasındaysanız sırf paranızı almak için size hoşunuza giden cümleler kurmak istememişimdir.
Hem şirket olarak hemde şahsım olarak onlarca iss'e hem idari hemde teknik destek sağlıyoruz. Çalıştığımız hiç bir firma böyle uçuk bir hayalle gelmedi pazardan haberiniz yok, kimin nasıl pazarlama a yaptığından ve hacminde de haberiniz yok. Paranızı çat çur etmemeniz için size tavsiyelerde bulunmaya çalışıyorum ki normalde bu işi ücretli yapıyorum.
Hayalinde başarılar umarım herşey güzel olur.
Neden bu kadar önyargılısınız anlamıyorum O zaman size bunlardan henuz bahsetmemiştim ki hayal dünyasında olayım. Ben işleyişi de biliyorum pazarı da biliyorum hatta Türkiyenin en büyük 2 firmasında birden calışıyorum Türkiye de istediğim her lokasyona fiber getirebilirim Bir insan hakkında bilginiz yoksa o kişiyi tanımıyorsanız eğer o kişi hakkında önyargılı olmanız çok yanlış . Ve ve ve tüm bunlar bir hayal değil hepsi adım adım gerçekleşecek olan şeyler elle tutulur gözle görülür şeylerdir. Firmalar şuan dijitallesmede çok ama çok geriler. Sözde dijital bir iş yapıyorlar ama dijitalleşme yok denecek kadar az . İnanmak başarmanın yarısıdır. Bunu unutmayın. İstediğinizi düşünebilirsiniz yapamayacağımı söyledikçe daha da inanıyorum yapabileceğime. Siz gidin işinizi yapın firmalara desteğinizi verin. Size ulaşıp vae altyapısında kullanacağım cihaz sağlanmasını istediğimde onu da sağlayamamıştınız zaten mikrotik önermiştiniz. Gerçi ona da gerek kalmadı . Direk işe başka yöntemle giricem bu son yorumum demiştim ama cevap yazarak bana cevap hakkı doğmus oldu. Tamam bu kadar yeterlidir. Siz kendi bildiklerinizi kendinize saklayın sizin düşüncenize olur veya olmaz imkansız bilgisiz tecrübesiz demenize ihtiyacım yok. Benim bildiklerim de bana yeter. Siz işinizi yapın desteğinizi verin. Ben de bilmem gerekenleri yapmam gerekenleri yapayım . Bu son cevaptır bir daha cevap verilmeyecektir. Tekrardan tekrardan tekrardan ilgi ve alakaniz için teşekkür eder iyi akşamlar dilerim Uğur Bey.