'Demo Content Install' işlemiyle ilgili problem yaşamaktayım.. Temamı bilgisayarıma indirip, ftp dizininden başarılı bir şekilde wordpress'e entegre ettim. Gerekli eklentileri indirdim, sonrasında demo yükleme kısmına girip demo içeriğini yüklemek istiyorum. Temalarımın versiyonları ekranda gözüküyor, seçimi yapıp yükleye bastığımda uzun bir süre Export yapıp sonrasında aşağıda bulunan hatayı alıyorum.
The execution failed. Please check error.log
Bu arada 'error log''u kontrol ettim hata gözükmüyor..
İnternet araştırmalarında hosting kaynaklı olduğundan dosya boyut max seviyelerini değiştirmeme kadar bir sürü öneri aldım. htaccess içine kod eklemeyi kadar denedim ancak başarılı olamadım.. Yardımcı olacak birileri, yada konuyla ilgili görüşü olan varsa beklemekteyim..
Merhaba fushacreative,
Demo content içeren kaynak sunucuda problem olabilir, sizin php sürümünüz taraflı sorun olabilir, firewall taraflı olabilir, host limitleriniz kaynaklı olabilir ... bir çok nedeni mevcut. VPS sunucu altında test ederek geniş limitlerle test etmenizi öneririz.
İyi çalışmalar.