Ben oy vermeyi bu seçimde düşünmüyorum , Mansur beyin beni etkilemesi için bir şeyler yapması lazım şuan çok bir şey göremiyorum takip ediyorum ama klasik şeyler. R.T.E bu kapıyı açan şey istanbul büyükşehir belediyesinde yaptığı hizmetti herkes oradan giderek Ekrem ve Mansur beyi örnek gösteriyor ama Kızsak ta dövsekte R.T.E İstanbul için yaptığı hizmetler halen konuşulur. Ben aynı atağı bu iki isimden daha görmedi sağ seçimin bir anda mansra oy vermesinin imkanı yok o kadar kolay olsaydı keşke.
2023 de herşey belli olur. 1000 tane oyum olsa r.t.e ye yine 1rini vermem .Hele ki evi ocağı yanmış insanlarla dalga geçer gibi çay fırlatmasından sonra.Mnsur yavaşın yaptıkları ortada ve takdir ediyorum.Doğruya doğru yanlışa yanlış demek lazım bence partizanlığı bırakıp.Ayrıca ben sağ kesimim ve ailecek mansur yavaş aday olursa direk ona vereceğiz.Buna çoğu akrabam da dahil.Herşeyden önce aday olacak kişinin kibirli olmaması gerekir.Kendilerinden olmayanları vatan haini -nankör-fetocu bilmem ne olarak görmemesi gerekir.Ekrem imamogluna gelince adam sadece tatlı dilinden kazandı bence açık ve net. (chpli falan da değilim yanlış anlamasınlar sonra ).