Androsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten aşı oldum ben haftada 2 kere test yaptırmak çok ütopik bir hareket ve virüs kapacağım ise kesin (sırayı beklerken vs) sadece vücuduma enjekte edilmesin isterdim, elbette ürünlerin satışı için kullanılıyoruz kobay olarak fakat vücuda zarar gelmesinin geri dönüşü yok
Sosyal medyadan abuk sabuk yazılar okuyup kafanızda fikir oluşturuyorsunuz.
Bu aşılar için 35 bin gönüllü denek kullanıldı. 2 sene içinde denek sayısı 55 bine çıkması hedefleniyor.
Bu 35 bin kişi denekti. Siz denek değilsiniz.
Aşıların işe yaradığı ve yan etkilerinin yok denecek kadar az olduğu saygın bilimsel dergilerde yayınlandı.
Bilimsel yayın yerine sosyal medya takip ettiğiniz için kafanızda saçma fikirler oluşuyor.
Hatta sosyal medya safsatalarına o kadar dalmışsınız ki biontech aşısının acil kullanım onayının normal onaya çevrildiğinden bile habersizsiniz.
Artık acil kullanım onayı ile değil, diğer tüm aşılar gibi normal onay ile uygulanıyor.

Aşı karşıtı değilim diyorsunuz, aşı da olmuşsunuz. Peki neden insanların kafasını bulandırmak için mesaj yazıyorsunuz?
Bırakın herkes kendi kararını versin.

Aşıyı olunca kendiniz kadavra gibi hissediyorsunuz ya.
O aşıyı vurulmayanlardan birilerini virüsün kendisi gerçek bir kadavraya çeviriyor.
Virüsü kapıp hastaneye yatanlarla bir konuşun bakalım siz aşı vurulmak mı virüsü kapmak mı daha korkunç ve riskli gelecek.