Fark ettiniz mi bilmiyorum ama biontech bir mRNA aşısı ve dünyada ilk defa bu türde bir aşı piyasaya sürülüyor, bir salgını önlemek için neden ilk defa yapılan bir aşı teknolojisi öne sürülüyor? kendimi kadavra gibi hissediyorum şayet bunlar zamanında yapıldı, hayvanlara uygulandı monsanto kendisi arılar katletti
kaynak sonra deney için altın pirinç olayı
kaynak vs vs ben aşı olmayın demiyorum fakat bu birazcık ütopik değil mi? 1 yıl bile geçmeden sinovac normal aşı olmasına rağmen "o aşı güvensiz bizim ürettiğimiz dünyada bir ilk olan aşı daha güvenilir" diyorlar
kaynak ve bu beni tedirgin ediyor. Ben aşı karşıtı değilim işte çip takacaklar vs de demiyorum fakat ben bu aşıların 1 2 yıl daha kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü türünün ilk örneği. Evet farkındayım üzerinde önceden çalışmalar yapılıyordu fakat dediğim gibi türünün ilk örneği ve ben tedirginim. Komplo teorisine vs gerek yok bilimsel açıklamalar bile tatmin edebilir beni ama bana ne olur gelip "bu aşı onaylandı güvenilir" demeyin hepimiz bu aşıların acil durum için onaylandığını biliyoruz