Dayıya hergün yemeğini veriyorum elimden geldiğince ilgileniyorum akli dengesi bazen gidiyor . Yetkililer belki görür de imayesi altına alırlar. Aramdaki bağı sorgulamayın lütfen
Çalıştığım yere davet ediyim seni İstanbul Avrupa yakasında isen. Ozaman bakalım kimin karakterinde problem var . Ön yargılı insan seni
bence o bağı senın sorgulaman lazım bızım değil
görüşlerinizi değil tepkilerinizi bekliyorum dıyorsunuz ve alenen tehdit ediyorsunuz. ki bir oncekınde kurdugunuz cumle de bence yanlış yemeğini veriyorum farklı ihtiyaclarını karşılıyorum farklı
Arkadaşlar bisey söylemek istiyorum bu dayıya ben bakıyorum komik olmayabilir size göre ama bana göre komik çünkü kafası yerine geldiğinde bu tarz videoları ona gösterdiğimde beraber gülüyoruz. Bunda kötü bisey yok gerçekten.
Her konuda samanlıkta iğne arar gibi açık aramayı bırakın size Teklifim gelin çalıştığım yere bakıyor muyum bakmıyor muyum? Istersen sende destekte bulun burdan yazmak kolay
1-2 ay içerisinde bir iş için istanbula gelebilirim tabi ozaman sizde müsaitseniz bir kahvenizi içmek isterim. Adresi özelden atabilirsiniz.
Adam hiç tanımasa ayıp falan diyebilirsiniz ama aralarındaki ilişkiyi bilmeden yorum yapmak doğru değil. Zaten yemek konusunda falan yardım ediyormuş zaman geçiriyorlarmış, belki bu videoyu ona da izletti güldü vs. Hemen linç etmeye hazırız millet çok gergin
Susayım susayım diyorum ama illa konuş diyorsun.
Sen daha kendi ailene bakamazken gelmiş burada aklı dengesi yerinde olmayan birini videoya alıp pirim yapmaya çalışıyorsun.
Belki bir umut keşfete düşerde iyi bir izlenim alırım çabalarındasın. "İkimiz arasında bağ varmış" bırak bu ayakları şimdi.
O adam her ne kadar aklı dengesi yerinde olsada dahi belki çocukları akrabaları vardır videoda gördüklerinde içleri parçalanacak.
Eline telefon olan başımıza tiktokçu kesildi. Yeter l** sizin gibi şarlat***** her b*ku videoya çekip milleti eğlendirmekten bir halta yaradığınız yok!
Kendinize bile hayrınız yok !
Aşağıda senin açtığın konulara bak yargılamam istemezdim ama ne yazık ki az evvelde dediğim gibi k******sizsin!
Konuyu buraya kadar getireceğine videoyu siler özür dilerdin....
https://www.r10.net/off-topic/290983...arliyacak.html https://www.r10.net/is-arayanlar/290...yacim-var.html