Evet filmde diğer Spidermanlar olacak. Çünkü kamera arkasında Andrew Garfield Spiderman fotosuyla sızdırıldı. Başka spidermanları fragmanda gösterip harcamak istememişler. Spiderverse benim çocukluk hayalimdi ve 3 tane spiderman yan yana gelicek daha ne isteyebilirim ki fragmanda gözükmesede olur spiderverse kesin olacak Loki dizisi sayesinde paralel evrenlere adım atmış olduk. Marvel evreni artık daha güzel bir hal almaya başladı resmen çağ atladı. Fragmana gelicek olursak 3 dakikanın nasıl geçtiğini anlamadım çok güzeldi. Dr. Octopusu görünce 2004 senesi zihnimde canlandı. Octopus'un "Hello Peter" dediği sahnede bence Tobey'in Spiderman olacak ama fragmanda değiştirip oraya Tom Hollandın Spidermanı koymuş olabilirler. Çünkü Dr. Octopus Tom Holland Peter Parkerını tanımıyor. Marvel filmde ayrı fragmanda ayrı gösteriyor. Dr. Strange bana garip geldi acaba skrull olabilir mi diye düşündüm ama skrull'ların büyü yapamadığı aklıma geldi. Çünkü çok rahat davranıyordu Wong onu uyarmasına rağmen gidip en tehlikeli büyüyü sorgusuz yaptı. Ben en çok Dr. Octopus için heyecanlıyım. Electro ve Green Goblinide gördüm bakalım ne olacak. Son olarak ben filmde Daredevili de bekliyorum biraz abartı mı olur bilmiyorum ama bence Peter Parkerın avukatlığını üstlenecek. Filmin sonunda Peterı kurtarıcak.