Çılgın Teoriler 2 Nasa Teorisi

Bilenler vardır belki aranızda. Nasa ilk kurulduğunda faaliyet alanı uzay değil okyanuslardı. Suların derinliklerindeki gizemleri çözmek istiyorlardı. Ama daha sonrasında ne olduğu bilinmez uzaya yöneldiler.

Teoriye göre; Nasa suyun altında öyle bir şey buldu ki ve öyle korktular ki Dünyadan kaçmanın yolunu aramaya başladılar. Bu sayede uzaya yöneldiler. Teori böylesine ters bir yönelimi buna dayandırıyor. Geçtiğimiz haftalarda ise Amerika devasa bir su altı patlayıcı testi yaptı. Sebep olarak ise uçak taşıyan bir gemiyi test etmek için olduğunu söylediler. Patlama tam olarak 1800 kg patlayıcı ile gerçekleştirildi. Devasa bir patlamaydı.
Bazı insanlar bu olayın tamamen kurmaca olduğunu suyun altındaki birşeyi yok etmek belki de öldürmek olduğunu söylüyorlar. Doğruluğu tartışılır ama teoriyle uyuşuyor. Ve dünkü teoriye göre daha mantıklı.

Patlama videosu bu olması lazım; Yorum sizde.

https://www.youtube.com/watch?v=nH3kN8BAK4Q