kaç yaşına kadar gidebiliriz acaba?
şimdi dil falan yok, biz geç kaldık sanırım
Öyle bir durum yok bazı ülkelerin vize tiplerinde yaş sorun olsa da bu benim başvurduğum Üniversite eğitimi olduğu için yaş bir sorun değil.
Bizim okulda şuan 1. sınıf 38 yaşında bir abi var, eşi ukrayna vatandaşı, şuan yine bizim okula vizeye başvuran 32 yaşında biri var ve 32 yaşında arkadaşın ingilizcesi iyi değil anladığım kadarıyla hazırlıtka a1 sınıfından başlatacaklar.
Kusura bakma içeriği okumaya vaktim olmadı konu başlığını gördüm yazmak istedim.
Senin için sevindim hocam güzel bir fırsat yurt dışına gitmen umarım istediğin gibi daha iyi olur orada her şey iyi bir yaşam sürersin. Tavsiyem biriktire bildiğin kadar para biriktir az harca ama biriktir olurda geri dönecek olur isen hataya düşüp en azından elinde güzel bir para olmuş olur.
Öncelikle sen , diğer arkadaşlar ve şans dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim hepsini tek tek alıntılayarak sayfayı boşa doldurmak istemedim.
Kendi portföyümü yönetiyorum(hisse senedi), orda kazandığım parayla yatırımlarımı arttıracağım bide para biriktirme yanı sıra hep hayatımda sahip olmak istediğim şeyleri 1 aylık maaşımla alabileceğim. Türkiye söz konusu değil...
Hangi şehre gidiyorsunuz?
Polonya Wroclaw şehrine gidiyorum. Şehir hakkında hep olumlu yorum aldım öğrenci şehriymiş ve güneyde kalması sebebiyle en soğuk şehirlerinden biri değilmiş.