Hocam öncelikle dershanenden önde gitmelisin, çoğu dershane konuları bitiremiyor bitirse de tekrara zaman bırakmıyor ki tekrar en önemli şeylerden birisi. İkincisi çalışma saatleri tamamen sana bağlı mesela ben geçen sene kazandım çalışma saatlerim bi dönem sabah 6 - akşam 7 bi dönemde akşam 11 gece gidebildiğim kadar ama minimum 7 8 saat yani tamamen sana bağlı. Molalar vs hariç günde 7 - 8 saat çalışmanı öneririm. Haftada bir gün ara verebilirsin başlarda çünkü sürekli bu tempoda çalışmak dersten bıktırıyor ileride molaları azaltırsın. TYT için paragraf ve problemleri günlük düzenli olarak çözmeni öneririm benim zamanımda pvitamini olayı vardı ona bakabilirsin. Zamanını ve programını yönetmen için FLİP adlı uygulamayı öneririm analiz yapmanı da sağlıyor. Yazılım konusunda da bilgisayar ve yazılım mühendisliği bölümleri arasında ciddi farklar yok yazılım olmazsa bilgisayar da seçebilirsin iki bölümünde en önemli noktası kendini geliştirmek. Okul seni bir yere kadar geliştiriyor gerisi tamamen kendini geliştirmen.