Selamlar
Sitemde bazı sorunlar var arkadaşlar ve hala çözemedim. Öncelikli sorun sitemdeki yazılara eklemiş olduğum etiketlerin arama sonuçlarında "
Etiket Arşivi: anahtar kelime" şeklinde çıkıyor olması. Bunu çözmek için uğraşırken fark ettim ki sitemdeki bazı anahtar kelimeler neredeyse Google da hiç çıkmıyor. Tekrar yoast seoyu kurdum index almasını bekliyorum şimdilik. Asıl sorun Rank math eklentisii kurmuştum ve bazı ayarları yapmaya çalıştım ama memnun kalmadığım için eklentiyi kaldırdım. Şimdi görüyorum ki yazı ekleme kısmında altta
özel alanlarda hala rank matha ait bazı kısımlar var.
Bu eklentiden nasıl kurtulabilirim. Bu durumu nasıl çözerim?? Bilgisi olan ücretsiz yardımcı olursa sevinirim ama bu işi yapan konusunda uzman arkadaşlar varsa da uzaktan bağlantı ile ücret karşılığında da destek alabilirim.
Selamlar öncelikle Rank Math'ı kullanamadığınızı düşünüyorum ve bunun için üzüldüm. En basit örneği de etiket olarak algıladığınız kısım. Eğer rank Math Keyword'den bahsediyorsanız o bildiğiniz etiket ( Tag ) kısmı değildir. Bahsettiğiniz anahtar kelimeleri zaten Rank Math'da ekleyemezsiniz olsa olsa onlar odak anahtar kelimedir.
İkinci olarak özel alanlar kısmında yer alan kısım veri tabanında kalmış olabilir. Veritabanından silmeniz gerekebilir.