Merhaba, şuan bi site üzerinde çalışıyorum. Site listing tarzı tamamen ve kenarlara, sağa sola bi şekilde bi kaç reklam atmayı düşünüyordum. Benden önce bu tarz bir site açıp kapatan birisi var yaklaşık 1 sene önce kapandı site (tamamen yapan şahsın paylaştığı şeylerden ve yaptığı hatalardan kaynaklı, içerikten değil) . Daha sonra geri açmadı. Ve dümdüz neredeyse Word de yapılmış gibi bir listing sitesiydi ne aradığınızı bulabiliyorsunuz ne birşey, ona rağmen mecburiyetten giriyordu herkes, aylık da 40-60k arası ziyaretçisi vardı. 1 senedir de kimse geri açmıyor siteyi, ihtiyaçtan kaynaklı kendime yaparken siteyi de açmak aklıma geldi. Olmuşken başkaları da faydalanmış olur hem de belki 2-3 ek gelir elde ederim reklamdan gibi. Fakat daha önce Ads ile kazanç sağlamadım hatta tasarladığım hiç bir siteye kurmadım bile, bu tarz birşeyle hiç çalışmadım. O yüzden elime yüzüme bulaşsın, patır patır hata yapayım istemiyorum. Henüz kayıt olmadan , başlamadan bilmem gereken dikkat etmem gereken şeyler neler? Sizce başlangıçta aylık 30k tarzı bir ziyaretçi ile kazanç sağlamak mümkün mü ? Site açıldıktan ne kadar sonra başvurmam daha uygun olur? Forumdaki ve diğer forumlardaki bi çok adsense konusunda hep ban konusu geçiyor, ban yememek için nelere dikkat edebilirim ? Bir de kayıt olmak için sıfırdan Gmail açıp ailemden farklı birinin numarasıyla vs kaydolmayı düşündüm çünkü benim üzerime birçok hesap var ve başka yerde kullanma ihtimalim olabilir onlar birbirini etkilesin istemedim, bu ileride bir sorun olur mu?
Yine bu şekilde "Ben başlarken malesef şunu şunu yapmıştım o konuda dikkat et" diyebileceğiniz yada "keşke bunu da yapsaydım en başta" dediğiniz şeyler nelerdir?

Edit : Bir de ban konularında sık rastladığım bir durum var, aynı ip den birden fazla hesaba girilmesi. Benim main olarak kullandığım yaklaşık 3 gmail hesabım var bununla birlikte 4 olacak. 2si farklı işler için, hergün kontrol ettiğim, 1 i de çöp gibi Youtube'ta takıldığım, random sitelere hızlıca girmek için Google ile giriş özelliğini kullandığım bir nevi sahte gibi bir hesap, diğer hesaplarımın cookielerden yada saldırılardan etkilenmemesi için kullanıyordum. Şimdi ben arada bir Adsense olan gmail'i kontrol etmek için girsem sonra işim bitince çöp mailime geri dönsem, sırf bunun için banlanır mıyım?

Ön bilgi : Site tamamen İngilizce, ziyaretçilerin %50sinden fazlası USA konumlu, gerisi Avrupa ve diğer ülkelere dağılıyor. Site içeriği liste şeklinde olacağından giren 1 kullanıcı minimum yaklaşık 10 tıklama yapacak/ sayfayı gezecek gibi düşünülebilir.