tolgagunaydin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1. Site içi bir makaleden ilgili makaleye link verirken bir kelimeye mi link vermeliyiz yoksa bunuda okuyabilirsiniz Makale Adı diyip makale adına mı link vermeliyiz farkları nelerdir?
2. Başka bir sitenin 4 yıl önce hürriyetten link aldığını varsayalım. Bende bu siteyi buldum. Domain boşta ve domaini 50 tlye aldım diyelim. Her şeyi sallıyorum bu arada. Bu eski sitenin zamanında aldığı hürriyetteki backlink'i şimdiki siteme nasıl geçiririm 301 ilemi bunu başka yapma yolu, ya da asıl yolu nedir? O zamanlar o site araba satışı hakkında backlink alsın benim şimdiki sitem ise para nasıl kazanılır hakkında olsun. Zararı olur mu? Yada başka bir yöntem var mıdır?

Siteleri hürriyet vs. tamamen anlatabilmek açısından yazdım. Hürriyetten backlink 2000 TL gibi mesajlar atmayın lütfen tekrar teşekkür ederim herkese
Anchor text dağılımında doğallık önemlidir, hepsini yapın

bunu da okuyundan da verin
direkt yazı başlıgından da verin
anahtar kelime den de verin
adsa danahrar asdasd kelime asdas gibi başına sonuna arasına farklı kelimeler sıkıştırarak da verin. (örneğin anahtar kelimeniz marmaris tatil diyelim "marmariste tatil, en iyi marmaris tatil, marmaris tatil yerleri" gibi

aynısını backlinklerde de yapınız

Diğer sorunuz ise, 301 ile gelen backlink aktarımı yeterlidir, hiti taşıyacağı için pr gücünü de taşır.