Selamlar
Ben ShiftDelete.Net'ten Mehmet Ali. Eksiklerimizi ve daha fazla neler yapabileceğimizi görme fırsatı sunan bu konu bizi oldukça mutlu etti. Görüş ve önerilerinize her zaman açığız.
Evet, yeni temaya geçiş sürecinde ve şu anki geliştirme aşamasında Asquared ile çalışıyoruz.
Doğrudan SDN takipçisi değilim ancak teknoloji haberleri deyince dikkate aldığım bir site. Önceki tasarımlar gerçekten demode duruyordu, ancak bu seferki de direkt NewsPaper teması düzenlenmiş gibi gözükmüyor mu yoksa bana mı öyle geliyor? Bir de tüm dünya çat diye basit şekilde son haberleri sıralarken burada son haberler çok aşağıda kalmış. Benim gibi sadece günün başlıklarına bakıp dikkatini çekeni okuyacak kişiler için eksi bir durum.
Eleştiriniz için çok teşekkür ederiz. Geçtiğimiz günlerde son haberleri, manşetin iki alt kısmına hemen SDN TV'nin altına aldık.
hala wordpress teması kullanmakta nedir yahu koskoca sitesin yap kendine özel bir script
SDN uzun yıllar boyunca kendi CMS yazılımını kullandı, ancak Wordpress'e geçiş sonrasında ciddi avantajlar elde ettik. Sunucu tarafında arada bir bizi üzüyor olsa da, son dönemde gayet memnunuz
Siteye giriş yapıldığında en üst kısımda çıkan reklam çok kötü, kapattım derken farklı bir sayfaya tıklandığında o alan yine çıkıyor.
Bu konuda yaşadığınız sorun halen devam ediyor mu?