MucahitOZER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ABD bir garson&kurye kazandı

siz Karayollarında 80 kişilik bir şantiyeyi tek başına yöneten ve Türkiyenin kilit noktalarından biryerin yolunun sorumluluğuna sahip bi vasıflı inşaat teknikeri kaybetti
Amerika bir garson ve kurye kazandı fikriniz ile aynı fikirde değilim. Lütfen gençlerin şevkini kırmayın. Oraya gidip bir sürü başarılı işler yapan binlerce Türk var bende çok uzun yıllar New York ta yaşadım. Giderken cebimde 62 dolar vardı. Hayat zorluklarla doludur. Önemli olan azimli olmak. Ne istediğini bilmek. Gerisi boş.

TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım, peki orada nasıl kalmayı düşünüyorsun. Duruma göre ben de tekrar başvuru yapacağım ne işler yapılabilir şu an. Çalışma izni olmadan ? Ve orada kalacak, destek olacak biri var mı ?
.

Amerikaya gir havadan bacadan karadan nerden girersen gir. Muhakkak bir iş bulursun merak etme. Milyonlarca kaçak yaşayan insan var. Unutma. Amerika bir göçmen ülkesidir.

Mentha06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mücahit hocam orada okurken çalışma imkanı da sağlıyor mu devlet?
Amerikaya gir havadan bacadan karadan nerden girersen gir. Muhakkak bir iş bulursun merak etme. Milyonlarca kaçak yaşayan insan var. Unutma. Amerika bir göçmen ülkesidir.

MucahitOZER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet düşüncem bu şekilde ☺
utkukaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de seneye inşallah aynı şekilde gelmeyi düşünüyorum. Sizi R10 dan ekleyip arada konuşsak izin verebilir misiniz hocam 🙂
Geç olmadan biran önce gidin arkadaşlar.