Forumda bu kategori için içerik satmak ban sebebi olursa bence kimse başkasına yazdıramaz. Ayrıca birisi bunu ben yazdım dediğinde incelenip haklı bulunursa banlanabilir. O içerikler herkese fayda sağlayacaktır.
Ayrıca o kişiye içerik yazdırıldığında örnek içeriği kadar kaliteli olmazsa sorun çıkabilir.
Öyle demeyin hocam forumda ajanslar var taban fiyattan alıp müşterilerine vs satıyorlar.
Hocam bir konuda haklısınız. İçerikler özgün olması gerekiyor ama %100 özgün içerik hazırlatıp siteye yüklemeyi de sadece seo olarak görülüyor. %100 özgün ve %100 seo uyumlu hazırladığım makalelerime kefilim ama sitenin alt yapısı tam oturmamışsa hiçbir etki almıyoruz. Bence içerik planlanması özgün içerik hazırlamaktan daha önemli.
Kişinin sitesi beş para etmezdir hiç ilgilenmiyor sadece makale ile bir yere gelmeye çalışıyorsa bir yere kadar gelir sonrasını göremez.
Hızı, backlink ağı, önceki içerikleri, sosyal medya ağı gibi çok kriter var. Biz sadece bunun makale halini pazarlıyoruz.
Bu olayı daha önce konu açtım moderatörler gönüllü çalışıyorlar.
Günde 200-300 tane makalenin teslim edildiğini, seo kriterlerine ne kadar uyduğunu kontrol etmeleri mümkün değil.
Elimde şu anda 2 makalem var kaç gündür duruyor mesela. Taban fiyattan koysam anında gider eminim ama asla koymayacağım.
Ya hakkımı alırım ya da siler geçerim zerre üzülmem.