civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu isle alakam yok ama, yapanların da en azından benim bildigim sekilde yapanların cakal olarak adlandirilmasi dogru degil.

adamlar bir sekilde mesai harcıyor arge yapiyor eğitimleri kisa süreli ucretsizken takip edip yakalayip hesabina ekliyor ve sonrasinda ucretli bir paket satiyor.

herhangi birseyi kampanyadan ucuza alip sonrasında karla satmakla ticari olarak ayni sey. ha konunun egitim olmasi farkli bir bakis acisiyla bu olaydan rahatsızlık duydurabilir, ozellikle sizin gibi egitimi ucretsiz yayınlamayi felsefe edinmis birisine, ancak yine de çakal tabiri haksız bir itham olur.

egitmen duyurmak icin ücretsiz sunuyor bir sure, zaten belirli bir kar dususubu kabullendiginden, egitmen amacina ulaşıyor

bu arkadaş emek harcayıp uygun bir paket yapiyor o da kazanıyor

egitimi alacak kisi ucuza aliyor o da kazaniyor.

udemy disinda hicbir taraf icin problem yok.
Yapılan yorum farklı bir yöne çekilebilir dediğiniz gibi. Bu yüzden yorumumu düzenledim. Yorumunuz için teşekkür ederim. Lakin benim bahsettiğim kişiler sizin bahsettiğiniz kişiler ile aynı değil. Buna açıklık getirmek istedim.
Atacbala adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seri olarak cıkarabilirsiniz herhangi bir yaptırım uygulamaz Udemy
Bu konuda kesin bir kanıya varmak gerekir. Onca eğitim videosunu çekip yayınladıktan sonra herhangi bir politika değişikliğine gidilir mi orasını tahmin etmek gerekir. Kaldı ki seri şeklinde yapmaya kalsak minimum 50 saat olduğunu varsayarsak PART 25 e kadar gidebilir (=

Acaba diyorum ücretli çıkartıp kupon kodları ile sürekli ücretsiz hale getirebilir miyiz? Bu biraz sahtekarlığa girer düşüncesindeyim. Kupon kodları ne kadar sıklıkla ve ne süreyle kullanılıyor onuda araştırmak gerekir.