instagram rozet para nasıl kazanılıyor (şaka amaçlıdır)
Yapmayın hocam😄😄
hocam bu sefer de siz konu açmışsınız
instagram rozet para nasıl kazanılıyor ?
Bu soruya o zaman şimdiden cevap verin bitsin artık. Altına da not düşün bu kadarı daha fazlasını bilmiorum bana mesaj atmayın diye
Defalarca konularda cevap verdim. Arama kısmına rozet yazıldığında da bu konulara ulaşılabiliyor.

Yine belirtmiş olalım bu sadece belli hesaplarda uygulanan bir özellik. Ayarlar-İçerik Üretici-Para kazanma kısmında rozetler yazıyorsa canlı yayına geçmeden açmak şartıyla kullanılabilinir. Ayrıca bu özelliği aktif etmek için herhangi bir form vs bulunmamaktadır. Özellik aktifse bağış yapılmak şartıyla para kazanabilirsiniz. Ayrıca kilometre taşı adı verilen bir bonus ile de 500 dolar civarında para kazanmak mümkündü. Bu bonuslar da 30 Ağustosta son buluyor artık.
Korkacak bir şey yok hocam r10nun genel amacı bilgi paylaşım platformudur. Bilgiyi paylaşmak veya paylaşmamak sizin elinizdedir.
İnternette tonlarca yazı dahi olsa 1. ağızdan çıkan bilgi bizlere daha fazla yarar ve fayda verir saygılarımla
Hocam defalarca paylaşılan bilgileri tekrar tekrar yazmak kirlilik oluşturur. En azından bir aranmalı forum içerisinde diye düşünüyorum yoksa dediğinizde hemfikiriz.