Sevgili Hocam, teşekkürler düşüncenizi paylaştığınız için. Ayrıca, düşüncelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. O platform açıkçası, yurtdışı platformu olanın Türkçe versiyonu. Tecrübeme göre istemedikleri soru soranlar şahsım gibi kendilerini rahatsız ediyor diye düşünüyorum.

Sizin düşünceniz çok mantıklı. Tabi yorum yapan arkadaşlarımızın düşünceleri de çok mantıklı. R10.NET'i geç keşfettim. Gayet insanlar işinde gücünde ve saygılı. Kaliteli platform.

Konu ettiğim o platform toplumumuzun kültürünü de olumlu olmayan etkisi oluyor diye düşünüyorum. Kendi ülkemizde ki Ahlak'a uygun olmadığı aşikar fakat Evrensel Ahlak'a da uygun değil. Bu nedenle, o platforma alternatif oluşturmak istiyorum.

İlim, Kültür, Bilim vs. değerli konuların konuşulacağı ve soruların sorulacağı platform. Kızlara yönelik değil. Kadın - Erkek ayrımı yapmadan, eşitlik içerisinde olan bir platform. Bu konuyla ilgili, birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar olursa, detayları konuşuruz.

Domain aldım, siteyi kurdum. Dizaynları kaldı.

Webekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklımda farklı bir forum konsepti var. Her paylaşıma verilen cevaplara zorunlu olarak puan verilecek, verilen puanlar kişinin kalitesini ortaya çıkaracak. O puanlarla ayrıca konu açılması sağlanacak. Yani puanlama sistemi ile herkesin forumda aktif olması sağlanacak zira cevap verirsem puan alırım puan alırsam konu açarım gibi gibi...

R10 da r10+ gibi düşünün ama bunu gönülden değil zorunlulukla verecek...

Al üstat güle güle kullan...