Evet hocam dediklerinize katılıyorum hatta bir konu da ikimizde bir arkadaştan bot almıştık oradan beri bakıyorum acaba ne gibi gelişme var diye konularınıza sanırım dediğiniz gibi grid mantığı ile çalışan botlar işe yarar benim için . peki 3commas da Hazır kurulmuş dca botları denediniz mi hiç ?

SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
müteşekkirim sevindim hocam
ben baya merak edip araştırmıştım fakat aslında dca nında gridinde smartında bir strateji olduğunu unutmamak gerek

@BZC; hocamızında dediği gibi sinyal kaynağın iyi olmadığı sürece dcada ekmek yiyemezsin gridtede volatilite kill olayı olduğu için volatilitesi yüksek olan coine girmediğin sürece kazanamazsın

şuanki piyasada botların büyük çoğunluğu grid odaklı çalışıyo parçalı alıp parçalı satma işlemi sayesinde zarar riskin düşüyo ama bunun kötü tarafı grid yapabilmek için dca'ya ve diğerlerine nazaran daha çok sermaye gerekiyor

ben artık bot piyasasından çekildim belki bir tane futures botu yapar girerim diye duruyorum elle al satta daha çok kâr ediyorum ben
dersin ki illa botla al sat yapıcam dca botu değilde grid botlara yönelmen daha mantıklı yada sinyal sağlayıcılı botlara onlarda hem kâr oranın yüksek hemde sağlayıcı güçlü olduktan sonra her botta ekmek yiyebiliyorsun

adamlar 800 dolar bütçeyle günlük 400 dolar kazanıyordu futures botta sinyal sağlayıcısı blockparty'di