Herkese merhabalar.
Eylül ayının ilk yarısında -eğitim dolayısıyla- İstanbula geleceğim.
Eğitimimi sürdürürken uzmanlıklarımın olduğu alanlarla ilgili işlerde -ilk etapta- yarı zamanlı çalışmak istiyorum.
Uzmanlıklarım diyorum çünkü kendimi bir kaç alanda geliştirdim, geliştirmeye de devam ediyorum.
1- Grafik Tasarım
2015 senesinde tasarım ihtiyaçlarımı karşılamak için girdiğim grafik tasarım sektöründe yüzlerce çalışmam oldu. Bu sene içerisinde çalıştığım reklamcı ve medya ajansı ile freelancerdan öte tam zamanlı çalışma deneyimim oldu ve onlarca irili ufaklı tasarıma imza attım.
Şurada bulunan satış konumda sosyal medya post tasarımları ve örnek logolara göz atabilirsiniz. Yayınlamadığım fakat gerektiği durumda gösterebileceğim çok daha geniş bir portföyüm bulunmakta.
2- WordPress
Üniversite okurken yakınen ilgilendiğim, pandemi döneminde de üstüne düşüp bir çok alanında uzmanlaştığım WordPress konusunda da anahtar teslimi web siteleri kuruyorum.
WordPress ile alakalı açtığım
bu konudan da örnek çalışmaları inceleyebilirsiniz.
3- Yazılım / Programlama
Başta Python olmak üzere C#, JS, AspNet gibi dillerde geliştirmelerim oldu. Aralarından en çok Pythona hakimim ve gösterebileceğim yazılım portföyüm büyük oranda Python üzerinedir. Flask, Request, TensorFlow, MatPlotLib gibi kütüphaneler en çok kullandığım kütüphanelerdir. Yapay zeka için öğrenmeye başladığım Pythonda web sitesi dahi yapabilmekteyim. Diplomanın önemi yokgillerdenim fakat yinede söylemekte fayda var. ADÜ - Bilgisayar Programcılığı mezunuyum, Ayrıca açıktan YBS ile lisansıma tamamlıyorum.
Lisede de bilişim teknolojileri bölümünü okudum.
4- Donanım
Bilgisayara, hatta içinden elektrik geçen tüm cihazlara hep ilgili oldum. Eğitimim dolayısıyla bilgisayar donanımına daha yakın oldum ve her türlü bilgisayar elemanını biliyor, kasayı dağıtıp rahatlıkla toplayabiliyorum. Her ne kadar üstte saydıklarım kadar iş deneyimim olmasada rahatlıkla bir bilgisayar firmasının ürettiği ürünlerin üretim sürecinde yer alabilirim.
Yetkinliklerim konusunda ilk etapta söyleyeceklerim bunlar.
Amacım okurken para kazanmanın yanında, iyi iş deneyimlerimin olması, kaliteli bir ağ oluşturmak ve kendimi geliştirmek.
Kendileriyle birlikte yeni bir serüvene atılmamı isteyenler olursa bir PM kadar yakınınızda olacağım.
Herkese iyi çalışmalar ☺