Başkasının borcunu ödeyip zora giriyorsunuz. Gidip kapısını bir çalın isterseniz. Utanacak vs bir şey yok her kim ise araya aile tanıdıklar vs sokun. Gerekirse rezil edin. Ailenle sen rezil olacağına başkası olsun.
3 Kuruş dahi borcum olsun gözüme uyku girmez. Siz nasıl başkasının yerine kredi çekiyorsunuz anlamış değilim.
Sizin tek sıkıntınız banka kredisi onu aradan çıkarırsanız rahatlarsınız zaten.
Hocam zaten sıkıntıyı çıkartan kişi direk babam olcak adam. Babadan kalma yeri sattı eline yüksek miktar para geçti onunla kendine ev aldı ben de evlenmek üzereydim zaten dediğim dönemde altın fırlama yapıyordu dediği laf şu yüksek para altında kalsın sen kredi çek ev eşyalarını alalım eşyaları bedavaya getiririz. Aradan bir kaç ay geçti babam yok oldu ortadan vermiyorum sana git eşşek gibi öde şimdi dedi
Şimdi gidip boğazlasam adam yerine koyup benim başım belaya girer o yüzden hiç o toplara girmiyorum. Şikayetçi olsam ayrı bi dert ki elimde zaten kanıt yok kendi isteğimle irademle yaptım sonuçta aklımın ucundan geçmedi böyle bişey yapacağı
Not olarak da geçim şuan kredi kartlarım patlak olmasa yüksek miktar mal alıp satarım satış yapamama nedenim elimde 5 çeşit ürün var 6. ya sermaye yok kenarda 5 - 10 000 olsa dediğim gibi bütün işi döndürürüm sorun kalmaz diye düşünüyorum. Şuanki durumu söylim 70k borç cebimde 450tl para var ayın 5inde maaş alıcam