Geçen sene ciddi paralar kazanıyordum. Bu zamanlarda evlendim ilk 2 ay hiçbir sorun yoktu daha sonra ailemden birinin 70 000 tl borç takmasıyla düşüş başladı.
Yine ödemelerimde vs sorun olmadı bi şekilde geçindik kira borç vs hepsi ödeniyordu. 3 ay sonra çocuğumuz da olacak (tekrar belirteyim sorunumuz yoktu)
Daha sonra işler birden düştü 2 ay kadar da işsiz kaldım kenardaki para komple bitti bulduğum işe girdim. Şimdi işin içinden çıkamadığım hesaba gelelim
Maaş : 5k
Kredi borcu : 70k - aylık ödeme 3200
Kira : 1250
Fatura : 400 - 500 ortalama
Yeme içme : siz söyleyin
Hastane masrafları vs : Para yok kredi kartına girdik limitler 0 ı gördü
Üstteki hesaplamadan zaten kalan para 0 yazdığım masraflar için daha çok batağa giriyorum. Çare olarak eşimin üstüne şahıs firması kurduk parfüm satışı yapmaya çalışıyoruz tabi bunun reklamı olmadan satış yapmak imkansız. Sermaye 0 satılan parfümü direk üretip yenisini almaya çalışıyoruz bunu da çok düşük karla yapıyoruz (kargodan zarara girdiğimiz satışlar oldu). Bankalar kredi vermiyor malesef
Bana bir çözüm önerisinde bulunun ne yapmam gerek ?
3 ay içinde birde doğum olucak çocuğun masraflarını karşılayamicam ne yapmak gerek. 31 yaşındayım 16 yaşından beri tek yaşıyorum 1 kere yüz kızartıcak bişey yapmadım illa yaşamak için suçmu işlemek gerekiyor yokmudur bunun yolu