Biontech olun hocam Almanlar her şeyin iyisini yapar diyormuşum😄
Hocam arabaları harika da

aşıları kafamı karıştırıyor, hayırlısı olsun
hocam çekincelerinde son derece haklısın fakat mevcut durum bir kriz durumu ve hastalığa yakalandığında da güvenli bir şekilde geçirmek ihtimalin tamamen bir varsayıma dayanıyor o yüzden dediğim gibi ben milyonda bir gibi bir riski almayı problemli görmüyorum. Herhangi bir birey de bunu problemli görebilir kesinlikle saygı duyarım, aşı olmak istemeyene de saygı duyuyorum herkesin kendi yaşamı idamesini istediği gibi yapma özgürlüğü var. Dediğim gibi ölç biç daha bilimsel olan kararı ver, spekülasyonlara pek bakmanı önermem. İnşallah süreç problemsiz geçer, sağlıklı günler diliyorum.
Hocam yorumun ve önerilerin için teşekkür ederim öncelikle. Kesinlikle kulaktan dolma bilgilerle böyle düşünmüyorum özellikle sosyal medya bu konuda çok kötü maalesef, aşı olursam şöyle olur böyle olur kafasında değilim. Kısa vade için zaten aşı olmak en mantıklı iş şu anda hatta biontech en mantıklısı, ama henüz uzun vadede bir sonuç, veri elimizde yokken ve virüsün her seferinde farklı bir varyantla geleceği gerçeği varken aşı olmanın dolaylı yoldan zorlanması biraz mantıksız geliyor bana. Hayırlısı olsun diyelim, keşke hiç kötü sonuçları olmasın inşallah, ben böyle düşünmüş olayım hiç problem değil.