TeK_Cizgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O dediğiniz şeyden var ama bunu yapacak durumum yok Zaten şu mesajları okuyan insanlar acaba neler yapabiliriz nasıl gösterebiliriz Bizim de faydamız olabilir diyebilmeli bir insan bunları paylaşabiliyor sa kendine bir kaynak yapmaya çalışıyorsa her şeye rağmen işler çığırından çıkmıştır ben yine de kendi yağında kavrulmaya tercih ediyorum Çünkü kimsenin kimseye faydası olmadı bir hayatın içindeyiz ama zararı da olmaz Ben sadece böyle bir şey yapmak istedim daha doğrusu yaptım paylaştım bilmiyorum da herhangi bir hareket olmadı bir şeyleri kazanmak için bir şeylerin bedelini ödemek zorundayız artık her neyse bilmiyorum kafam çok karışık
Soru sormuşssunuz elimden geldiği kadar size yardımcı olacak sıkıntıya düşürmeyecek şekilde önerilerimi sundum. Bu ticaret konusu değil birşey değil insanlar durduk yere soru sormuşssunuz sorunuza cevap haricinde neden yardımcı olsun. Yapabildiğiniz şeyler neyse bir konu açarsınız şu hizmeti veriyorum diye durumunuzu yazarsınız yardımcı olmak isteyen olur.