Futbol bilgisinden uzak olup sosyal medya yorumu yapan arkadaşlar penaltı dedikleri pozisyonu fifa kurallarına bakarak incelesinler topun çarptığı bölge el olarak kabul edilmiyor kaldı ki pozisyonun başlangıcı zaten ofsayt bunu neden kimse dile getirmiyor bunuda geçtim ilk yarıda atılan golde faul yok bunu neden kimse konuşmuyor
Hocam fifa kuralı vs yazmışsınız ama şu anda fener değil de farklı bir takım olsaydı orada siz de penaltı diyor olacaktınız. Fifa kuralını açıp okuduğunuzu sanmıyorum muhtemelen twitterda gördünüz. Kural vs geçelim, hangi kural düzgün uygulanıyor ki süper ligte kurala bakalım.
Beni son yıllarda süper ligten soğutan tek nokta bu. Taraftar olarak ülke olarak objektif olmadığımız sürece hiçbir şey değişmeyecek. Bu konu üzerinden objektiflik yapmıyorum yanlış anlaşılmasın, yarın akşam gs maçı var, aynı olay orda da olsa gs liler penaltı değil diyecek,farklı takım taraftarları penaltı diyecek. Siz kendi adınıza ben penaltı değil derdim diyorsanız ne mutlu size, saygı duyuyorum.