Bu konuda kendi yazdığım olmasa da iki ayrı bot konusu olan biri olarak naçizane önerilerim şu şekilde ;
Kanıtlanabilir veri ( pnl olabilir ya da işlem geçmişi dökümü olabilir)
Ödemelerin btc üzerinden değil tercihen usdt ya da busd olması ( transfer ücreti nedeniyle)
Kolay anlaşılır ve sade bir arayüz ilave olarak gerekli ise basit ve anlaşılır bir Sık Sorulan Sorular kısmı
Program olarak mı yoksa bir site üzerinden mi hizmet olacak bilmiyorum fakat mobil uyumlu bir site daha elverişli olur gibi ( 7&24 çalışması açısından )
Başlangıç bakiyesi ve son durum nedir bilgisi
Tercihen bir hafta kadar deneme süresi ( ücretsiz ya da sembolik olarak 2 dolar olabilir )
Mümkünse memnun kalınırsa otomatik üyelik uzatma ya da aktifleştirme ( ilk başta sizin için zahmetli olabilir ama sonrasında otomatik çalışan bir sistem ortaya çıkar )
Liste uzayabilir fakat ilk aşamada aklıma gelenler bunlar başarılar dilerim.
Sevgiler...
Öncelikle geri dönüş için çok teşekkür ederim,
Aylık ve günlük PNL verilerim duruyor, api halinde kullanıcılara sunabileceğim şekline getirdiğimde güvenilirlik için istatistiki veri olarak paylaşacağım.
Ödeme konusu üzerine hala kafa patlatmaktayım.
UX/UI kısmında yardım almayı düşünüyorum çünkü totale hitap eden ürün sunmak istiyorum, herkesin anlıyor ve kullanabiliyor olması benim için son derece önem arz ediyor.
Program üzerinden olacak gibi gözüküyor.
Benim başlangıç bakiyem ilk deneme sürecinde 250 dolardı ve bu anapara üzerinden her gün minimum %1 kar ediyordum fakat bazen bir işlemin bir hafta sürdüğü de oldu. Gün sonunda yine kar sağladım.
3 gün ya da 1 hafta deneme süresi fikrine sıcak bakıyorum.