aynen elektrik kelimesi fazla karışık elektrik kesilmesi, elektronik felan karışıp gidiyor o yüzden biraz daha ayrıntılayıp elektrikçi, elektrik tamircisi (ben arkadaşın böyle bir iş yaptığını anladım mesajından) felan diye aramaak lazım

BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada yaşıyor muydun.

Aşağı yukarı öyle gibi.

Anahtar kelimeyi veya sektörü örnek verdiğinden tam kelimeyi bilemediğimizden üstün körü anlatabiliriz.

Benim için bir site için çalışma yapar iken en çok uğraştıran kısım "Anahtar kelimeler" bulmaktır.

Şimdi bu elektrik malzemeleri satan firma mı? Elektrik arızaları için mahalle arasında hizmet veren ufak bir işletme mi? v.s. v.s. farkları var.

Eğer firma ise malzeme satışına yönelik aramaları kontrol etmeli. Toptan malzeme, uygun fiyatlar vb. farklı anahtar kelimelerle kontrol etmeli.
Eğer iş veya evler için arızaya gidecek küçük bir işletme ise mahalle mahalle çıkmak istediği kelimeler varsa buna yoğunlaşmalı. Ayrıca elektrik arızalara yönelik kişilerin yöneleceği anahtar kelimeleri kontrol etmeli.

Tek bir anahtar kelime yerine ister seo çalışması olarak sitesine içerik girsin isterse Google ads reklam versin aranması ufak anahtar kelimeleri eklemesi hem nokta atışı olur hem de tıklama ücretleri düşer.

Anahtar kelimeyi https://keywordtool.io/ aratıp tüm liste içerisinden işine yaramayanları eleyerek kontrol edebilir.