Hocam Ağzınıza sağlık ya gerçekten de beni anlayan bir Siz oldunuz Gerçekten de bu kadar güzel anlatılmaz da yani
İlan vermek isteyenler kısacası kendi rızasıyla veriyorlar Zaten onlar ücretsiz yapıyordu bu işi ben de maddi durumum sıkıntılı olduğu için kendime kaynak bulma açısından ücretli hale dönüştürmek istiyorum.
Çünkü bir çok web sitem gitti hosting bugün Süresi doldu rica ettim 15 gün uzattılar + işten çıktık Hepsi üst üste geldi o yüzden ek gelir yapmaya çalışıyorum Daha doğrusu kendimi toparlamaya çalışıyorum Durum bundan ibaret kimse yaraya merhem olmazken Yaraya tuz basıyor
Hocam öncelikle umarım en kısa sürede toparlarsınız. Sonuçta gelecek olan miktarlar çok büyük paralar olmayacağı için ilk etapta bir sorun olmayabilir; ancak bunlar tekrarlı ödemeler haline gelirse dikkat çekebilir. Dediğim gibi kendinizi düzlüğe çıkarana kadar bu yolu izleyebilirsiniz. Şunu unutmayın ki kimse size sorun olmaz tarzında bir garanti veremez. Çünkü bu tamamen incelemeye takılıp takılmayacağınız ile ilgili.
Kolay gelsin. Umarım başarılı olup sıkıntıları giderirsiniz.