LondonBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Konuyu açan üyenin arkadaşlık sitesi var.
- Sitesinde herhangi bir ücretli üyelik yok; durum böyle olunca ödeme altyapısı da yok.
- Şu sıralar maddi sıkıntıda olduğu için premium üyelik satıp ilan yayınlasam parasını da kişisel iban adresime alsam sıkıntı olur mu diye sormak istemiş.

Bunun cevabını kimse veremez; çünkü maliyenin incelemesine takılıp takılmayacağınızın bir garantisi yok. Zor durumdaysanız düze çıkana kadar alın, umarım herhangi bir inceleme başlatılmaz.
Hocam Ağzınıza sağlık ya gerçekten de beni anlayan bir Siz oldunuz Gerçekten de bu kadar güzel anlatılmaz da yani

İlan vermek isteyenler kısacası kendi rızasıyla veriyorlar Zaten onlar ücretsiz yapıyordu bu işi ben de maddi durumum sıkıntılı olduğu için kendime kaynak bulma açısından ücretli hale dönüştürmek istiyorum.

Çünkü bir çok web sitem gitti hosting bugün Süresi doldu rica ettim 15 gün uzattılar + işten çıktık Hepsi üst üste geldi o yüzden ek gelir yapmaya çalışıyorum Daha doğrusu kendimi toparlamaya çalışıyorum Durum bundan ibaret kimse yaraya merhem olmazken Yaraya tuz basıyor