Konu
Trafik kazası hakkında
22-08-2021, 15:32:59
KaranlikLord
Dostlar merhaba, bugün hastaneden eve giderken, orta şeritte önümüzdeki ticari Doblo ani fren yaptı, bende o mesafede duramayacagim için, boş olan sol şerite kırdım, direksyonu toplarken doblunun önündeki Renaulta yandan çarptım. Renaultta sadece plastikten oluşan siyah lekeler var alkol yada cifle silse gidecek şekilde. Doblo ara sokağa girerek kaçtı. Ordaki herkes bunun için tutanağa gerek yok dese de adamın malı kıymetli olduğu için tutanak tutuldu. Bizimde arka çamurluk içe göçtü. Yapılacak işlemler nedir bu aşamadan sonra bilgi verebilecek varmı. Karşı tarafta sadece plastikten oluşan lekeler var kırık yada göçük yok. Aracı servise götürse ustalar adama gülebilir buna mı tutanak tuttun diye
Dobloyu kullanan insan yavrusu arabanın kesin abs li olduğunu bilmiyordu, yavaşlayım derken ful bastı frene araba şak diye durdu kullanan şahıs zaten suriyeliydi düz yolda geri vitese takıp ara sokağa girip kaçtı. Doblonun önüne 3 araç girecek şekilde mesafe vardı yani ani frenlik bir durum yoktu
KIRMIZI BENİM ARAÇ
BEYAZ KARŞI