Merhaba, isim gerçekten harika ve akılda kalıcı.
Ciddi bir e-ticaret projesi ile çok iyi yerlere gelebilir.
Hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim.
Hayırlı olsun çok güzel domain
abiye giyim üzerine güzel bir domain.
tek kötü yanı giyim sektöründe genellikle keyworde değil marka yaratmaya yöneliyor girişimciler.
sadece abiye satışına odaklı iş yapmakta iş hacmini daralttığı için elde imkanlar varken ürün çeşitliliğini düşünüyorlar bu da sektörde genel olarak marka yaratma ihtiyacı yaratıyor.
Sadece abiye giyim üzerine çalışan firmalarla, instagram kanallarıyla iletişime geçip pazarlamanızda fayda var.
Domain 10/9
bayan abiye kıyafet süper olur ve güzel bir kazanç elde edebileceğin sektör şayet satma fikrin varsa konuşalım
Hayırlı olsun, sektör dışına çıkılmadan güzel bir e-ticaret sitesi olur.
E-Ticarete oldukça uygun. Hayırlı olsun
Genelde iyelik eki olan domainlerden hiç hoşlanmam ama abiyecim çok hosuma gitti. Hayırlı olsun hocam!
Projelik değerlendirebilecek güzel domain. Tebrikler.
Hocam sen boş domain kayıt etmezsin, etmemişsin de hayırlı olsun
Bence gerçekten çok iyi
Bayan butik eticaret için muhteşem alan kişi projelendirirde güzel ekmek yiyer. Sosyal medya ile desteklenmeli domaine ait sosyal medya hesaplarıda alınmalı
Hayırlı olsun her zaman denk gelecek bir domain değil.
Vaktini ayırıp değerli görüşlerini ve önerilerini ileten tüm dostlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Eksik olmayın. Gelen yorumlar doğrultusunda Instagram ( abiyecimweb ) - Facebook ( abiyecimcom ) kullanıcı adı & sayfalarını da almış bulunmaktayım.
Alan adını kısa zamanda olmasa bile ileride projelendirmeyi düşünebilirim , bunun için de İdeasoft - Tsoft - Ticimax gibi firmaların premium paketlerini gündeme getirebilirim . Şayet bunları yapmaya gerekli vaktim ve gücüm olmazsa alan adının ilerleyen dönemlerde satışını gerçekleştirmeyi düşünebilirim. Bu yolu tercih ettiğimde min. olmak kaydıyla X.XXX TL düzeyinin altında satışını yapmayı düşünmüyorum.
Tekrardan teşekkür ediyor , hayırlı geceler diliyorum .