Sevgi, sevgidir.

Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayılıyorum tercihlere saygı duyan insanlara. Geçen bir gazete paylaşımında bir ünlü tesettüre girmiş bu tercihe saygı duyan güruh yok mu yorum yapmışlar. Cumhuriyete aykırı, yobaz, reklam için yapıyor falan. Yani bu tercihe saygı duyanların büyük çoğunluğu, i.neliğe, lezbiyenliğe, cinsel muhabbetlere saygı duyuyor. İşin içine din ve insanların dini seçimleri gelince saygı maygı kalmıyor.
Lgbt olaylarına gelince hastalık, sapkınlık veya her ne halt ise. Bu işe sadece dini değil kültürel açıdan da bakmak lazım. Her ne kadar Türk milleti asimile olmuşsa olsun bu tarz yaşam stilleri bizim gelenek ve yapılarımıza ters. Ahh ne yapsınlar mı? Bu beni ilgilendirmez ama madem yapıyorsa gizli yapsınlar. Sokaklara çıkıp ben i.neyim diye benim çocuğumun önünde bağırmasınlar.
Kısacası istemiyoruz kardeşim, bu tip kişi ve toplumsallaşmayı istemiyoruz. Zamanında tesettürü isteyenlere nasıl Yallah Arabistana denildi ve bu güruh buna çok sevindi ise bizlerde şimdi Yallah Danimarkaya diyoruz. Kısassa kısas değil mevzu. İstememek.
Üstüne basa basa söylüyorum, aile yapısına, toplum yapısına zarar vermedikçe herkes kendi çiftliğinde kimle nasıl bir sapıklı, cinsiyet yaşıyorsa yaşasın. Sokağın ortasına çıkıp bunu bir hak gibi savunmasın. Gerisi bizi ilgilendiren durum değil.
LGBT, sapıklık veya yanlış bir şey değil. Evet, Türk milleti Arap kültürü ile çok fazla deforme oldu ama bu deformasyonun en yoğun olduğu dönemde bile padişahlar erkek cariye seçiyor idi. Ortada kültüre aykırı bir şey yok.

Ayrıca olay sizin isteyip istememeniz değil, sizin bu konudaki fikriniz önemli değil çünkü fikrinizin bir dayanağı yok.
"Yallah Arastana", şeriat isteyenlere karşı denilebilir çünkü istedikleri hayatı orada yaşayabilirler ama burada yaşayamazlar.