Başlangıç için 300 bin ayırabilirim. Depo içinde yerimiz var. Sadece ürün keşfi doğru ürün tespiti toptan alım gibi süreçleri bilmiyorum orada bir kolaylık var mı nasıl bir yol izlemek gerekir? Yani her seferinde İstanbula gönderecek bir eleman bulmak veya güvenmek mantıklı gelmiyor. Bunu kendim yaparsam işten kesin vazgeçerim. Merkez depo izmir olacak. Bir diğer fikrimde aklımda bir marka var onu fason üretimle sallıyorum 3-5 farklı model gömlek üretimiyle piyasaya çıkıp markalaşmak gibi olabilir mi hangisi daha mantıklı olur. Mobilden yazdım hatalı olduysa kusura bakmayın. Cevabınız için teşekkürler.
Sektörün merkezi İstanbul Merter ve Güngören, buralarda toptancıları gezmenizi tavsiye ederim, ürün seçiminde kesinlikle kadın gözü değmeli, piyasada satan ürünler toptancıda da kalmayabilir. 20 çeşit ürününüz var ise bunlardan 1-2 tanesi sezon boyunca güzel satıyor, hızlı giden ürünler çoğu zaman toptancıda da kalmayabilir, sezon içinde bu tarz ürünlerde fason üretime geçip hem maliyeti de düşürebilirsiniz, ürün görseli çok çok önemli bu arada anladığım kadarı ile ufak ölçekli çalışmayacaksınız, bir ürün A görseli ile hiç satmaz iken B görseli ile sezonun en çok satan ürünü olduğuna şahit oldum çünkü,
Bir kaç üründe markalaşmayı denemek çok mantıklı, hem sizin için yeni bir sektör olucak bu süreçte sektörü tanımış olursunuz, hemde depo-satıs, gelir gider dengenizi oturtursunuz