Merhaba ben kodlarımı hazırladım site içindeki müşteri paneli ve birde my adında sbdo.. var 2 side aynı veritabanına bağlı aynı şeyleri taşiyorlar 2 sinin giriş nameleri felan hepsi aynı 2 yerdende giriş yapiliyor ama tek yerden aynanda aynı sayfaya girmeyi yapabilirmiyiz <form action="" boş yaptığımda benim yaptığım login sistemine giriş yapılıyor ama my bölümüne giriş yapmıyor <form action="dologin.php" yapıncada benim yapmış olduğum müşteri paneline giriş yapılmıyor my daki bölüme giriyor bunu tek login bölümünde 2 yerede aynanda giriş yapmayı nasıl yapabiliriz yardımcı olabilirmisiniz yaptığım login şu şekilde

<form action="dologin.php" method="post" class="login-form" role="form">
<input type="hidden" name="token" value="56848ab9188dd9b46f37d4ca41552a67145def02" />

<input  placeholder="E-Mail" name="username" id="inputEmail" type="email">

<input  placeholder="Sifre" name="password"  id="inputPassword" type="password">

<input type="submit" name="loginol" style="width:100%;" value="Gırıs Yap">

</form>
   if (isset($_POST["loginol"])) {
        $email  =$_POST["mail"];
         $password   =$_POST["password"];
          $kullanicivarmi= $vt->prepare("select * from tblclients where email=?");
          $kullanicivarmi->execute(array($email));
          $fet = $kullanicivarmi -> fetch(PDO::FETCH_OBJ);
          if(password_verify($password, $fet->password)) {
            $_SESSION["mail"]=$email;
            $_SESSION["password"]=$password;
            echo' <META HTTP-EQUIV="Refresh" content="2;URL=my.localhost/"> ' ;
          }else{
           echo' <META HTTP-EQUIV="Refresh" content="2;URL=index.php">' ;
          }
      }