Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap kısmını ikinci bir hesap açarak çözebilirsiniz
Bkz Çin bankaları paypal
Bu kadar yazılım dili ile düşük bütçe ile aklınızdaki fikri web kısmında hayata geçirebilirsiniz baktınız yürüyor tam zamanlı olarak yürürsün

Arada buradan freelancer olarak günlük 1 2 ufak bot vs ile bütçeyi destekleyebilirsin işini iyi ve düzgün yapıyorsan iş alırsın ölucu olma öluculere iş yapma önce nakit sonra vakit şeklinde çalış
Hocam yurt dışından hesap açsam bile yine maaş hesabıma göndermem lazım parayı ki elime para geçsin. Buradan ticaret yapmayı düşündüm açıkçası. Bugünlerde de bakıyorum. Umarım denk gelir dediğiniz gibi.

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşinin hesabına neden almıyorsun parayı yada anne baba üzerine şirket aç.

Bu arada fikrin çalınmaz çekinme yani sen geliştirmeni yap beta sürüm olarak piyasaya sür.

Hakkında hayırlısı olsun bizim yapabileceğimiz bir şey varsa yazman yeterli
Hocam Google'ın burayı index'lediğinin farkındasınız değil mi? Hatta Sey-it bile görebilir

onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proje için gerekli olan sermaye miktarı nedir hocam ?
Sunucuların kapasitesi + Reklam. Reklam kısmını tam olarak kestiremiyorum. Özellikle sunucu tarafı çok önemli. Reklam yapıldıktan sonra site yanıt vermezse ya da saldırı olursa (bunun için yazılım tarafında tabi ekstra önlemleri alacağım fakat CloudFlare gibi yerlerden de profesyonel olarak hizmet almak gerekiyor). Ek olarakta bu projeyi hızlıca ayağa kaldırmam gerekirse, işi de bırakmam gerekiyor. Bu da proje bitene kadarki geçimim demek. Kısacası Sunucular (veritabanını, api ve web sunucusu olarak 3 tane düşünüyorum) + CloufFlare vb. + Reklam ortalama 300-400 bin gibi bir rakam tutabilir (fazla gelmiş olabilir fakat emin olun yaptığım proje için hiçbir şey). Proje tamamlandıktan sonra emin olun bir çok sivil toplum kuruluşu, televizyon programı, dernekler takip edecek. Hatta bir tane kısmı var (3 ana kısımdan oluşuyor), Türkiye'nin yapılmamış (internet ortamında) tek sosyal sorumluluk projesi olacak.