onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firma kuramaman ve sadece maaş hesabına ödeme alman sanırım icralık olmandan dolayı. Bayağı güzel yazılım dilleri biliyorsun.

Pardon fikrinizi çalanlar zengin oldu derken siz fikrinizi başkasına söylediniz ve başkası hayata geçirip mi zengin oldu yoksa aynısını düşünüp hayata geçirdiği için mi ?

Ve bu fikiri hayata geçirmen için ortalama ne kadar sermayeye ihtiyacınız var ?
- Evet tam da düşündüğünüz yüzden dolayı sadece maaş hesabına para transferi olabiliyor.
- Fikrimi birkaç yazılımcı arkadaşa söylemiştim beraber yapalım diye (isim / firma vermek doğru olmaz). Birlikte yapacaktık, o kendi ekibini kurup düşüncemi (eksik yapmış) faaliyete geçirdi.
- Yazmakta olduğum proje için (düzgün bir reklam sermayesi ile tanıtıldıktan sonra) Türkiye'de anlık 50.000 kullanıcıyı (bu sadece öngörüm. Minimum bu kadar bekliyorum, proje oturduğunda ve yeteri kadar tanıtıldığında daha fazlasını bekliyorum) kaldırabilecek kapasitede sunucular (mobil için API istekleri ve web sayfasını kaldıracak) ve tanıtım. Dediğim gibi, Dünyada örneği yok. Çok araştırdım ve bir örneğinin de çıkacağını sanmıyorum. İlerleyen dönemlerde sadece Türkiye ile de yetinilmeyebilir.