Bolanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2001 yılındaki devalüasyon yaşanırken üniversite 2. sınıftaydım. TL bir günde % 40 değer kaybetmişti. Tüm medya olayın üstüne gitti. Hükümet sonraki seçimlerde çakıldı. Dün bir haber okudum. Ev fiyatları son 1 yılda %50'nin üstünde artmış. Araba fiyatlarını hepiniz biliyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla ülkemizde bir devalüasyon olmuş. Ancak bu1 günde değil de daha uzun sürdüğü için adı konulmuyor. Özgür bir medyaya da sahip olmadığımız için kimse bundan bahsetmiyor. Tam tersine ekonomi çok iyi durumda deniliyor.
dolar 6.50 ye gerileme yaparken bi anda merkez bankası değişti ya birçok olay var hocam. şuan senin bunu buraya göstermen bile engellemek için yasa çıkarılıyor.şimdi sen diyorsun ki develiasyon yarın mahkemen olduğunda kanıtla diyecekler ellem edecekler kellem edecekler köyün çobanı taksim meydanında laiklek elden gideyeah diyenlere algı devam edecek.
Kim hangi dine inanıyorsa matematik öğrensin matematik matematik.
Bir ülke matematik ile gelişir.Matematik bilen kandırılmaz matematik ile verileri açıklayan lider herzaman kazanır. forumda siyaset vs yasak deniyor vatanın memleketin demokrasinin özgürlüğün siyaseti olmaz savaşı olur.
Diğer gelecek koaliasyon toplum bildirisi yapıp anayasa hukuk ve liyakat açık veri açık ihale ve hukuk hukuk hukuk altında imza atarlarsa ancak toplum feraha erer.kim ihale alıp yapamıyor hukuk karşısında hesap verecek.kim komşusundan yüksek ses ile rahatsız oluyor maddi olarak ceza ne ise o işlenecek.sanayileşme ve üretim konusunda cumhuriyetin ilk yılları gibi çalışmak şart.