Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet o mühendislerden bir taneside benim, mühendislerin projeleri için gerekli olan parayı "alim" tayfasına , başımızda ki "alimler" verdiği için bu halldeyiz. İçimizde ki mühendisler , bilim adamlarının, sınırda bekleyen "alimler" kadar kıymeti olmadığı için bu haldeyiz. Eğitim kalitesini artırmak yerine okuları imamhatip yaptığımız için bu haldeyiz.
Valla ben de mühendisim. Hangi projen için gerekli parayı hangi alim "tayfasına" verdiler. Üniversitelere milyon dolarlar harcanıp yatırım yapılıyor. Şu anda yüksek lisans yaptığım sıradan bir anadolu üniversitesine araştırmalariçin 400 bin liraya MR cihazı alındı. Bilim insanına da mühendise de değer veriliyor ülkemde ama imkanlar trilyon dolar değil. Yeni imamhatipler açıldı ama yeni Fen liseleri de açıldı. Üstelik İmamhatiplerin açılması eğitim kalitesini neden düşürsün, eğitim kalitesini okulun türü değil okula giden öğrenci belirliyor. Bu ülkedeki sorun bahaneler, insanımız bahaneci, bir şeyi başaramamışsak hiç bir şey yoksa siyaseti bahane ederiz.

Forumda ne din ne de siyaset ile ilgili konun açılması taraftarı değilim. Çünkü iki konuya da bilgisiz kişiler fikirlerini yazıyor tartışma gereksiz ve faydasız bir şekilde uzuyor. Konu @Report;