bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Is tavsiyesi yapayim bende

Sitelerin da pa degerini yukseltme isini oneririm site basi 150 lira kazanci var

Diger onerim google news site kaydi eklemeyi ogrenin site basi 50 lira kazanci var
değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim. ilk yaptığım işlerden biri de news kaydıydı.
güzel kazanıyordum açıkcası. kesinlikle bende öneririm

GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol kazançlar hocam. R10 birçok yolunu kaybedene pusula oldu gerçekten, kıymetini bilmek lazım.

Para tutma olayının dozajını iyi ayarlamak lazım. Eldeki para ile yatırım yapmak, bu domain, site alım satımı olur dediğiniz gibi araç gereç olur, bir şekilde aksiyona girilmeli. Tabii bunları yapınca da elde para kalmıyor ay sonu ama uzunca bir süre kazancı kişisel alana harcayınca belli bir noktadan sonra duraksama ve gerileme kaçınılmaz oluyor
hocam bu forumda pekçok açıdan ruh ikizimsin gibi hissediyorum insan bu kadar mı benzer şeyler yaşar

Raymo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Motivasyon videosu gibi bir şeydi. Video için teşekkürler. Yalnızca tek sinir olduğum nokta video boyunca sol alttaki fare imlecinin sağa kola kaymasıydı Ayrıca her türlü konuda destek olmaya çalışırım kısmını da fazlasıyla beğendim. Hayırlı kazançlar
öncelikle tüm güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
evet ya o imleç gerçekten benimde huzurumu kaçırdı iki ekran kullanmaya başladığımdan beri öyle. sebebini çözemedim gitti