Bu hali ile sorunsuz çalışıyor hem normal $().click ile hemde $().on ile
<script src="https://code.jquery.com/jquery-1.12.4.js"></script>
<body>
<button type="button" class="btn btn-info dopingdetaygor" data-bs-toggle="modal" id="dopingdetaygor" data-veri="5" data-bs-target="#myModal">Detay</button>
<button type="button" class="btn btn-info dopingdetaygor" data-bs-toggle="modal" id="dopingdetaygor" data-veri="4" data-bs-target="#myModal">Detay</button>
<button type="button" class="btn btn-info dopingdetaygor" data-bs-toggle="modal" id="dopingdetaygor" data-veri="3" data-bs-target="#myModal">Detay</button>
<div id="detaymodalbody">sdf</div>
</body>
<script>
//$("body").on("click","#dopingdetaygor",function(button){
$(".dopingdetaygor").click(function(){
var veriid= $(this).attr("data-veri");
jQuery.ajax({
type: 'POST',
url: 'dopingdetaymodal.php',
data: { id: veriid },
error: function(hata){
console.log(hata);
},
success: function(veri){
try{
$("#detaymodalbody").html(veri);
$("button[ekle=dopingdetayduzenle]").attr("data-veri",veriid);
}
catch(e){
alert(veri+"\n\n\ncatch"+e);
}
}
});
});
</script>çalıştığın sayfada birşey çakışıyor muhtemelen ve $(this).attr("data-veri") nin boş gelmesine neden oluyor.
son olarak
$("body").on("click",".btn-group .ydetaygor",function(button){
kısmını
$(".ydetaygor").click(function(button){
ile değiştir $().on kullanımında bi kaç çalışmada sıkıntı yaşamıştım belki onunla alakalı olabilir. bu de işe yaramazsa çakışan bir kod parçacıgı olabilir.
Merhaba
aSSembLy Hocam
dediğin gibi yaptım çalıştı, js kodlarını 1js sayfasında topluyordum, verdiğin js kodunu bu js sayfaya yapıştırdıktan sonra yine çalışmadı, verdğin kodları dopingsiparisleri.php sayfasına yapıştırdıktan çalıştı, benim bu js dosyasında bir hata var veya bir yerde kod çakışması var.
her şey için çok teşekkür ederim.
Allah razı Olsun