Somuncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle merhaba
Okul okumak istiyosun güzel bir isim olsun güzel bir yaşantım olsun kimseye muhtaç olmayayım diyorsun fakat bir zengin geliyor torpil ile senin emek verdiğin senin çalıştığın hayalini kurduğun mesleğe oğlunu torpil ile koyuyor ben buna adalet demem hocam ben bir şeye emek veriyorsam o iş Rabbimin izniyle benim olmalı 20 sene sonra rabbim ömür verirse kendimi zengin hayır sever bir iş adamı ailemle huzurlu bir iş adamı olarak görmek istiyorum.Her şey için teşekkür ederim.😊
Çevremde ailesi çok zorluklar çekerken okuyan, okurken çalışmak zorunda kalan birçok insan var. Hepsi şu an çok ciddi makamları temsil ediyorlar. Ben de keza üniversiteye hazırlanırken kitap almakta zorlandığımız için şu an para kazanmaya başlayınca öğrencilere ücretsiz kitap göndermeye çabaladığımız bir platform kurdum. Bu bahsettiğin şey başarısızlığını kabullenmek istemeyen insanların söylemi, ezikliğini gidermeye çalışmasıdır sen onlara kulak asma. Okursan sadece bir meslek edinmezsin. Hayata bakış açın değişir, kelime haznen artar, şu an hayal ettiğin işi okuyarak da çok çok iyi yapabilirsin. Şu an başarılı olan esnafların birçoğu da hayatı okuyarak bunu edinmiştir. Burada bir çelişki var nasıl oldu o? Diye sorabilirsin. Şu an imkanlar çok farklı. Hayattayım demek için bile okuman gerekli. Sen kendine iyi bir hedef edin ve ileride nasıl biri olarak görünmek istediğini kendine bir sor. Kimseye kulak asma. Oku, oku ve oku güzel kardeşim