Neden Yeni Bir Konu Açtım(Moderatörler İçin)
Program daha büyük kitlelere ulaşabilmesi açısından satış yaptığım konununun içerisinde bir çekiliş düzenledim. Konu başlığı popülerlerde ilk 10'a girmek üzereyken,
konu çekiliş kategorisine aktarıldı ve konunun popülerlerdeki sıralaması sıfırlandı ve bir daha da hiç çıkamadı.
Moderatör arkadaşlardan bu konunun doğru yerde olduğunu ve bir daha taşımamalarını rica ediyorum.
Aylarca uğraşıp bir program çıkartıyoruz heyecanlıyız, bir anda aldıkları yanlış bir kararla konumuzun popülerlerden bir anda düştüğünü görüyoruz. Dikkatli olursanız sevinirim.
Yorumlarınız, geri dönüşleriniz benim için çok değerli.
Program hakkındaki sorularınız varsa, aşağıdan sorabilirsiniz.

Programın Özellikleri
* Dilediğiniz il, ilçe, sektör için Google Maps üzerinden işletme verileri toplayabilirsiniz.
* GMaps ile işletmele isimlerini, telefon numaralarını, sektörleri, adreslerini, Google maps işletme linkini, yorum sayısını, işletme puanını, web sitesini,açılış kapanış saatlerini, fotoğraf url'lerini toplayabilirsiniz.
* Topladığınız verileri yalnızca telefon numarası olanlar, sadece adresi olanlar veya X şehrinde gibi filtreleyerek görüntüleyebilirsiniz.
* X adresinde, Y sektöründeki veriler olarak 500 adet keyword ekleyebilirsiniz. (Fotoğrafta 100 gözüküyor fakat değil).
* Programdan topladığınız verileri, program klasöründe bulunan dosya üzerinden manuel olarak görüntüleyebilirsiniz.
* GMaps programını Türkçe, İngilizce veya İspanyolca olarak kullanabilirsiniz.
* Yaptığımız testler sonucunda, programın en verimli olarak 1 saniyede bir veri çekmesini uygun gördük.
(Testler 16mbps Internet ve macOS bootcamp üzerine kurulu windows 10 üzerinde yapılmıştır, normalde daha verimli olacaktır.)

GMaps Fiyatı ve Satın Alma
GMaps'e çıkış fiyatı özel olarak 90₺'den ömür boyu sahip olabilirsiniz.
Bu fiyat yakında 150₺ olarak güncellenecektir.
Satın almak için bana WhatsApp Linkim üzerinden 7/24 yazabilirsiniz.
Telefon Numaram : +90 553 973 2018
Ödeme Yöntemleri : Ziraat Bankası, Papara

GMaps'in Ne Faydası Olacaktır?
~ GMaps ile günde 72.000, ayda 2.160.000'den fazla potansiyel müşteri toplamanız mümkün.
~ GMaps fiyat performans açısından, piyasadaki en iyi seçenek. Programı sadece 1 gün açık bıraksanız bile, potansiyel müşteri maliyetiniz normal değerlerde 0,001₺ oluyor.
~ Verileri sektörlerine, adreslerine ve aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz "Get Data" alanındaki tüm alanlara göre filtrelemeniz mümkün.
~ Topladığınız verileri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ben bu programın satışını yapmak için şu anda kullanıyorum. Önemli olan nokta
hedef kitlenizi doğru belirleyip, size en uygun tanıtım yolunu seçmek.
~ Bir web sitesi tasarımcısı olduğunuzu varsayarsak, programı verebileceğiniz hizmetten fazla kullanmamanızı tavsiye ediyoruz.
Çünkü bir müşteriye bir hizmeti 2 gün içerisinde verebiliyorsanız, bir başka müşteriden aldığınız geri dönüşü kaçırabilirsiniz.

Çekiliş ( 20 Ağustos 21:19 saatinde çekildi )
https://www.r10.net/r10-cekilis-odul...post1080789663

(Görselde yazan 90₺ program ücreti program çıkış fiyatıdır, çok yakında 150₺ olarak güncellenecektir.)

Gereksinimler
Windows işletim sistemi, Chrome, Access.
Program şifreli olduğu için virüs olarak algılayabiliyor, Windows üzerinden izin vermeniz gerekebilir.

Haklar

Programın dağıtımı Civan Yazılım tarafından yapılmaktadır. Bir başkasının satması kesinlikle yasaktır, kanunen yaptırımları vardır.
Programı farklı bir bilgisayarda kullanmaya başlayacaksanız ve bana önceden bildirmezseniz lisansınız sona erdirilecektir.
Satın alınan lisansın satışı veya devri yasaktır.
GMaps adı altında satışa sunulan programını ters mühendislik işlemine tabi tutamazsınız, parçalara ayıramaz veya demonte edemezsiniz.
Programımızın güvenirliği açısından link'teki yasalara dayanarak ücret iadesi yapılmamaktadır.
Programın sahip olduğunu söylediğim özelliklerde bir sorunla karşılaştıysanız, en kısa sürede güncelleme ile çözülerek size iletilecektir.
Programı satın alarak yukarıdaki yazanları okumuş ve kabul etmiş kabul edilirsiniz. Yazılanları ihlal ettiğiniz takdirde tarafımca hukuki ve cezai yollara başvurma hakkı saklıdır.