Merhabalar.
Uzun zamandır SMM Panelimiz üzerindeki servisler hakkında tarafımıza ulaşan arkadaşlara, yönetici olarak özenle yardımcı oluyorum.
Samimiyetimi, iyi niyetimi hep ön planda tutuyorum ki güzel bir çalışma olsun, ortada insani duygular kalsın.
Son zamanlarda bazı arkadaşlar özellikle başka yerlerdeki harcamalarını, ihtiyaçlarını, ne istediklerini, en uygun nasıl yardımcı olabileceğimi konuştuktan sonra ya test gönderim ya da deneme bakiye talep ediyorlar.
Tekrar dikkat çekmem gereken kısım "Kesin alıcıyım." der gibi konuşmaları ve ona göre davranmaları.
Bu tür insanların amacını anlasam da, talep ettiklerini "Talep ettiklerinden çok çok daha iyi bir kaliteyle" tamamlayabileceğimiz hizmetleri iletiyor, fiyatta yardımcı oluyorum.
Test/deneme bakiyelerini de tanımlıyorum.
Aradan 1 saat geçtiğinde işlem tamamlanıyor, tahmin ettiğiniz gibi ortada ne bir geri dönüş var ne mesajlara cevap veriliyor.
Bu durumu yaşayacağımı bildiğim halde ben 5-10 lirayı heba etmeyi göze alıyorum ancak bu tür arkadaşlar 3-5 liradan kar etmek için böyle ezik hareketlerde bulunuyorlar, aynı arkadaşın başka birinden de test bakiyesi ile sipariş verdiğini sezdiğim için bu konuyu açmak geldi içimden, kendilerine şimdi bir şikayet konusu açsam ve -trade versem ne olacak bilmiyorum ancak ettiğim 50-100 lira zarar için ben insanlığımın kalitesinden ödün vermek istemiyorum...
İnsanlara iyilik yapmak pahalı bir şey dostlarım.