miranx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli arkadaşlar,

Ben domaini "Domain Priced Right" firmasına taşıdım. Eğer Whois bilgileriniz güncelse ve sorgulama yapıldığında çıkıyorsa siz de mail atarak domainin taşınmasını sağlayabilirsiniz. Peki ne mi yaptım ?
  • Öncelikle "https://www.domainspricedright.com/products/domain-registration" sayfasından " New Customer -Create My Account" aynı mail ve bilgilerle bir hesap açın.
  • Burada hesap açtıktan sonra sakın ola kullanıcı adı ve şifrenizi unutmayın.
  • Daha sonra support@wildwestdomains.com mail adresine aşağıda benim yazdığım gibi bir mail yazın.
Hello there.

My name is ...................... I am a victim of Teknoclouds.com.tr. Although I repeatedly requested a transfer code for my........... domain, this code was not sent. I request that my ............ domain name registered in my name be moved to Domainspricedright.com free of charge.

Benim transfer 2 günde tamamlandı. Umarım size de yararlı olur. Herkese iyi çalışmalar.
Allah razı olsun hocam sizden. 1 domaini taşıdım. 1 adet whois farklı olanı da deneyeceğim. Ek olarak mesaja kimlik godaddy müşteri numarası ve godaddy 4 hanelik pin eklememi istediler. Ekledim taşıma işlemi gerçekleşti. Whois farklı olanı da deneyeceğim. Teşekkürler hocam.