Araç yeniyse güncel yazılım kendilerinde olmayabilir. PC gibi düşünün güncel driver olmadığı zaman genel merkezden isterler diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun. Umarım iade edebilirsiniz Seat Skoda vs WW grubun alt segment arabalarından uzak durun. Türkiye de binilecek arabalar reno ve Fiat malesef. Bende 2011 mazda var sunroof düğmesi bozuldu, bir düğmeye 6k para istiyorlar onuda parayı peşin yatiracaksin 2 ay sonra yurtdışından gelecek, geldiği günkü kurdan fark + işçilik de vereceksin de bir düğmeyi degisecekler. Büyük bir sorunda arabayı satsan anca tamir parası çıkar sanırım. Ne çıkması var ne muadili mahkumsun bu tür araçlarda servise. Gidin Reno Fiat alın her parçasını her yerden her kalitede her fiyata alır, her yerde de taktırır tamir ettirirsiniz.
Bence yenisi ile değiştirmelerini talep et. Bir kere hata verdimi arkası kesilmez.
Hocam sensörle alakalı bir sıkıntı olabilir binde bir olup denk gelmiş de olabilir. Yazılımsal ise güncellenir. Doğuşu arayıp kayıt açtırmanızı öneririm eğer dönüş alamazsanız kısa sürede distribütör sonuçta doğuş oto.
Çok geçmiş olsun talihsizlik olmuş.
Hocam adamlar zaten 0 araba satışından ziyade servislerden para kazanıyorlar.
TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
Tüketicinin seçimlik hakları
MADDE 11- (1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici;
a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,
b) Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme,
c) Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,
ç) İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme,
seçimlik haklarından birini kullanabilir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür.
Kaynak:https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?M...evzuatTertip=5
Yeni versiyon araclarda yazilimsal problemler olabiliyor.Bence aracinizdan soguyacak bir ariza degil.Mekanik veya motor arizasi olsaydi guvenliginiz acisindan icinizde suphe olusabilirdi.Akrabamin C serisi 5 yasinda mercedes aracinda carpisma sensoru arizasi vardi.Mercedes 5k dedi degisime.Merkeze bildirdiler arizayi.Ariza imalat kaynakli ariza olabilir diye yari parasini ben karsilayacagim dedi.Gecmis bakimlari zamaninda yapilsaymis mercedes komple kendisi karsilayacakti masrafi.
Her marka aracta zaman zaman yasanabilecek problemler oldugunu dusunuyorum.
Burada mesele 1 kez hata değil bir günlük olması
Volkswagen markasını bende sevmem ederinden çok yükseğe satılıyor, Seat güzel ama piyasada apaçi arabası olarak görmekten midem bulandı, Skoda ise kesinlikle favorilerimden. Dikkat ederseniz ilk söylediğim iki marka için de kendi kişisel sebeplerimden dolayı beğenmediğimi söyledim. Siz neye dayanarak uzak durun dediniz açıklayabilir misiniz? Uzun yıllar Skoda kullandım aktif olarak da kullanmaktayım en ufak bir sorununu görmedim. Lütfen kendi kişisel nedenlerinizden dolayı markaları kötüleyip de bu kadar kati cümleler kurmayın sizin mesajınızı okuyup da çok anlamayan birisi de bu markaların 10 arabasının 9'u servisten çıkmıyor sanacak.
Bugün Doğuş Otomotiv'den geri dönüş sağlandı. İşten izin almamımı sayayım, aracımın kilometresinin yükselmesini mi yoksa yolda harcadığım benzin parası mı bilemedim. Doğuş temsilcisi maddi bir destekte bulunamayacaklarını sadece yetkili servise götürmem gerektiğini, ekstra yapabilecekleri bir şeyin olmadığını söyledi.
Söylediğinin saçma olduğunu, yeni bir araç almama rağmen böyle bir hata aldığım için destek olmaları gerektiğini belirttim ama karşımda direnen bir yapıyla yüzyüze geldim. Hukuk yoluyla devam edeceğimi belirtiğimde de siz hukuki süreci başlatın oradan devam edersiniz gibi saçma bir iletişime muhatap oldum.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.